Ik stel mezelf graag voor

Mijn naam is Monica Verwoerd, ik woon samen en wij hebben een zoontje geboren in 2014. Sinds 2006 werk ik met veel plezier in de kinderopvang. In het verleden heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt zowel met de jongste kinderen als ook met kinderen in de basisschool leeftijd. Na zelf moeder te zijn geworden is de wens ontstaan om als gastouder te gaan werken.

Ik ben in het bezit van het diploma SPW3 (sociaal pedagogisch werk) en heb daarnaast diverse cursussen en trainingen gevolgd. Ook ben ik in het bezit van een geldig (kinder) EHBO diploma.

Mijn vriend en ik hebben beiden een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) en ons huis is geschikt bevonden voor kinderopvang na het opstellen van een risico-inventarisatie en een controle van de GGD.

Het werken met kinderen vind ik heerlijk. Als zij het naar hun zin hebben, dan geniet ik ook. Wat ik mooi vind is dat ieder kind uniek is. Het kind kan en mag zich ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo en ik help ze daar graag bij.

Door middel van kindgerichte activiteiten, help je een kind een stukje op weg naar zelfstandigheid en volwassenheid. Activiteiten die gericht zijn op de ontwikkelingsfase waarin het kind op dat moment zit, maar ook uitdagen om wat nieuws te proberen.
Naar buiten om de wereld te ontdekken en experimenteren met 'nieuwe' materialen horen daar onder andere bij.